pride

Bildlänk

Igår blev det en slapp dag framför tvn, rätt härligt faktiskt. Kvällen spenderades med pappa för vi var hemma själva så vi hyrde film och åt god mat. Idag ska jag och Niklas in till stan för att kolla på prideparaden, ska bli roligt. Kommer säkert vara grymt mycket folk men vi får hoppas på att det går att se nånting i alla fall. Vädret är ju inte det bästa så då kanske det inte är liiika mycket folk som om det skulle varit finare väder.


I'm not trying to say that everybody wants to go

Rädd för att göra fel.
Rädd för vad andra ska tycka.
Rädd för att inte passa in.
Rädd för att misslyckas.
Mörkrädd.

strawberry


it's the heart, afraid of breaking

Jag försökte mig nyss på att rita av ett porträttfotografi. Det gick verkligen åt skogen. Jag kom på att rita har aldrig varit min grej trots att jag velat kunna rita så där fint som jag sett att andra kan. Men jag har aldrig velat lära mig att rita, bara att kunna rita redan från början. Något som jag däremot vet att jag kan är att skriva. Det är lättare med ord på nåt vis istället för att dra massa linjer. Jag tror jag håller mig till skrivandet i fortsättningen.

hej hopp

Nu sitter jag på Sandras land. Det är kallt. Men katterna är mysiga så det är okej. Snart vill vi ha mat för vi är hungriga. Får se vad som händer sen.

think of me when you're out there

God eftermiddag eller nåt. Fredag är det idag, häärligt. Jag håller på och packar för jag ska åka med Sandra till hennes landställe idag, kommer bli grymt! Igår ringde Linda och väckte mig, IGEN. Vi drog till Kista och var där ett tag. Sen åkte jag till körskolan och satt och pluggade teori i nån timme, det börjar ju närma sig nu liksom... Sen ringde Linda mig senare och jag följde med henne på jakt efter två tv-serier. Jakten var inte så lyckad haha, det slutade med att vi köpte godis och drog hem till mig för att kolla på en av serierna på nätet. Sen följde jag med henne hem vilket ledde till en nattpromenad där vi pratade om allt möjligt. Trevlig kväll med andra ord!

produktiv dag

Blev väckt av att Linda ringde mig imorse, jag förlät henne eftersom att klockan var 10 så det var lika bra att jag gick upp. Vi drog till Bromma på fiskjakt (akvariefisk då alltså) och Linda fick med sig en fin fisk hem tummen upp på det. Det var varmt och vi lyckas alltid åka bussar som inte har AC. Så missade vi tåget hem precis bara för att vi trodde att det hade gått så vi gick in på Ica men det visade sig att tåget var försenat, typiskt oss.

Har oljat in altanen idag också, satte på musik vilket gjorde det hela ganska roligt. Har varit ute och sprungit och sen badat vid Ängsjö. Riktigt härligt faktiskt. Fick lite ryck idag och blev sugen på att baka bullar. Detta har jag då gjort mitt i natten så har nyss smakat på de. Antar att jag ska gå och plocka undan lite och sen sova. Får se vad jag hittar på imorrn.

can we bring yesterday back around

Nej, ingen nattpromenad inatt inte. Imorrn kanske, snart går jag ut själv haha. Hur som helst, Timo var bra som vanligt och trevligt sällskap hade jag. Trevlig kväll med andra ord. Trött som attan så jag borde verkligen sova men känner inte riktigt att jag har lust med det. Men jag kommer sova så länge imorrn annars usch usch. I-landsproblem I know och just nu snackar jag bara massa bullshit. Jaja, det blir sängen nu.

Godnatt!

let the flames begin

Hej hopp, ny dag idag. Fint väder som vanligt (och jag sitter inne som vanligt). Har varit lite duktig idag och varit ute och skurat på altanen som jag sen ska olja, imorrn kanske. I brist på annat att göra har jag satt på musik och skruvat upp volymen ordentligt och fotograferat massa. Hoppas på att det blev några bra bilder i alla fall. På schemat ikväll står Timo på grönan, kommer bli bra det där. Alltså jag sjukt sugen på nattpromenader men har inte lyckats komma ut på nån än (om man inte räknar min och Sandras nattvandring inne i stan förstås) måste se till att hitta nån som vill följa med ikväll.

Over and out!

picknick at järvafältet






idag har jag...

...sovit på tok för länge, träffat Sandra och vi har skrattat åt allt och ingenting, fotat, ätit jordgubbar och pommes pinnar och fruxo, blivit omringade av änder, bråkat med en larv och pratat om allt mellan himmel och jord. Värd dag.

godmorgon världen säg vad som står på



Vaknade av att Sandra smsade mig (måste verkligen sluta sova så länge). Så nu kommer denna dag förmodligen bli mycket roligare än vad jag hade tänkt från början. Tummen upp på det! Hade dock önskat att det var lite varmare ute, men det är ändå 22 grader så man ska väl inte klaga. Nej, nu ska jag äta frukost.

do you want to go to the seaside

Idag är det en riktigt segis dag, vilket ändå har varit rätt skönt. Har faktiskt varit ute och sprungit idag och efter det blev det bad. Fast det blåste lite kallt men det var skönt ändå. Var ju tvungen att inviga min nya bikini haha. Hur som helst har faktiskt inget roligt hänt idag. Men imorgon är en ny dag och en ny vecka och skolstarten börjar närma sig. Jag fick lite ångest igår typ, men tror ändå att det här året i skolan kommer bli helt okej, studenten hallå?! Och igår var det en månad kvar tills jag fyller myndig, det ser vi fram emot.

So long!

Sergels torg kl.01.55


morgonpigg?

Godmorgon, vaknade för cirkus en halvtimme sen. Får lite lätt ångest över att sova bort halva dan men vad ska jag göra? Kom hem ca halv sex imorse så jag behövde ju få lite sömn i alla fall. Hur som helst var det grymt mysigt att vandra runt i stan mitt i natten. Dock så gick inte solen upp där vi ville att den skulle gå upp så bilderna blev väl inte som vi hade tänkt oss, men fick en del i alla fall. Sen på vägen hem så hittade vi ett ställe där vi skulle ha varit för att få fina bilder, så det blir allt en tripp in någon natt igen. Trött som attan var jag på vägen hem men kände inte riktgit för att sova eftersom det hade blivit ljust igen haha, men har lyckats sova ett tag i alla fall. Kanske dags att äta nån kombinerad frukost/lunch.

I'll go wherever you will go

Sitter här med musik på högsta volym och har nyss tagit en dusch. Väntar på att Sandra ska bli klar med vad hon nu än gör och pallra sig hit. Lite senare ska vi åka in till stan och fotografera soluppgången vilket kommer bli helt obeskrivligt bra (i alla fall hoppas jag på att det blir obeskrivligt vackert). Ska lägga upp bilder sen imorrn typ om de blir bra, annars snor jag av Sandra. Fett pepp jag är ohja!

that never happens I guess I'm dreaming again


Bilden är på mig och bästaste Carin när vi var i Mariestad.

Idag har jag varit ute på storshopping med mamma. Vi åkte till Kista och jag fick med mig hur mycket som helst hem. Men det känns bra! Dock så köper jag bara massa linnen hela tiden, borde köpa lite vanliga tröjor istället, men äähh jag gillar ju linnen. Hur som helst har jag inte gjort så väldans mycket mer sen jag kom hem. Senare ikväll ska jag träffa Sandra och vi ska ut på äventyr, DET kommer bli awesome. Och jag har, hör och häpna, tagit tag i mitt teoriläsande inför körkortet. Vilket är väldigt bra, men aningen tråkigt att läsa. Men man kan inte göra roliga saker jämt.

Seee yaaa

where does the good go

Igår blev det en heldag tillsammans med mamma och några vänner till familjen ute på deras landställe. Det var cirkus 27-28 grader i deras sjö, gissa vem som badade konstant? En grymt härlig dag var det med väldigt mycket bad! Idag blev det en segardag för mig, vilket var rätt skönt. Sen kom mormor och morfar på fika och så har jag gjort klart min pippitröja äntligen, ska bara sy på snoddarna nu sen är den klar. Hur mysig som helst är den (dock är det aningen varmt att hålla på och prova i detta väder) och för att vara första gången jag stickar en tröja så är jag grymt nöjd. Har en känsla av att denna tröja kommer bli välanvänd under hösten och framöver.

Och på tal om ingenting så är jag grymt sugen på en nattpromenad, blir förmodligen ingen i natt men inom en snar framtid ska jag dra med mig någon ut. Varma sommarnätter är kärlek.

där går en flicka som samlar på stenar

Har varit en mysig dag. Först åkte jag till mormor och morfar och var där ett tag, sen mötte jag upp Sandra och vi köpte glass. Så satt vi ute och snackade ett tag innan vi gick hem till henne. Vi gjorde inget speciellt men alltid lika trevligt att umgås med den flickan. Är trött som attan nu och förstår inte varför, min dygnsrytm är väl inte riktigt normal nu under lovet men det är precis så det ska vara. Kommer ändå inte kunna sova nu eftersom mitt rum är en bastu, love it.

the friends who stuck together we wrote our names in blood

Har kommit fram till att jag har flängt runt som jag vet inte vad sen jag kom hem från Karlstad. Har gjort någonting varenda dag vilket i och för sig har varit väldigt najs. Hur som helst så drog jag och Linda till Solna idag, jag hittade inte tröjan jag letar efter men jag fick med mig en annan tröja hem. Sen efter det åkte vi till Jakan och sen gick åkte jag till mormor och morfar. Var där hela eftermiddagen typ, ska dit imorrn med och äntligen sy ihop min tröja. Det blev en springtur nu på kvällen också tillsammans med mamma och pappa och efter vi sprungit så tog vi ett kvällsdopp. Mycket trevligt det. Imorrn blir en till dag där det är fullt upp, men jag klagar inte.

I just miss you, that's all


Bild härifrån

det blir en dag på stranden

En dag på stranden vart det allt och jag får sota för det nu. Har lyckats bränna mig så jag ser lite ut som en gris, nåja, färg har man ju fått i alla fall (även om det råkade vara fel färg). Har i alla fall haft en varm men mysig dag med Linda. Efter vi hade varit på stranden så drog vi först till stinsen (det var heaven att gå in där, AC i mitt <3 säger jag bara) men eftersom vi inte hittade det vi sökte där så drog vi till Kista. Var kallt även där och inte mycket folk, jag försökte även krossa lite is i en mugg från donken vilket inte alls gick speciellt bra. Sen drog vi till Solna centrum men då hade de hunnit stänga så vi åkte hem igen. Vi tog tåget i hopp om att det var bättre luftkonditionering där än på bussarna men icke, där stank det svett och var varmt. Så går det ibland.

Imorgon är en ny dag, jag ska vila mig från sol och bad fram till onsdag. Så imorrn blir det en tripp till Solna först och sen ska jag åka och hälsa på mormor (och be henne hjälpa mig med min tröja).

but nothing ever happens and I wonder



På bilden ser ni mina grymma gymnaster, dock inte alla. Hur som helst, det blev inge sol och bad igår för jag och Linda pallade verkligen inte efter våran tur till stan. Ett tips bara, åk inte in till stan om det är över 20 grader ute. Vi dog lite av värmeslag. Vi åkte till stranden idag istället, men solen gick i moln så det vart inte så mycket solning. Men imorrn ska det bli kanonväder så då ska vi bosätta oss på stranden med picknick och grejer. Det kommer bli asbra.

Nu ska jag fortsätta kolla på Deep Blue Sea och fundera på om jag ska kolla på Hajen senare.

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt



Och den här låten är så otroligt fin.

and I wonder if I ever crossed your mind

Goder morgon. Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på det eländiga ljudet av min fläkt. Men sånt är livet när man har ett rum som förvandlas till en bastu på sommaren. Det hjälper inte att ha fönstret öppet på vid gavel, tro mig! Här krävs det lite mer. Så jag får tyvärr stå ut med detta oljud. Hur som helst, igår så blev jag satt i trädgårdsarbete av mina kära föräldrar. Helt okej ändå eftersom jag fick gå runt och spruta med högtryckstvätten hehe. Sen var jag tvungen att gå ner till vårdcentralen och spola ur mina öron (vaxproppar ftw). Mötte upp Linda sen (eller egentligen mötte hon upp mig) så drog vi till handelsplatsen. Linda var på jakt efter en fläkt, hennes rum är precis som mitt och förvandlas till en bastu under sommaren. Sen gick vi runt lite på Media Markt innan vi drog hem. För övrigt så ringde Linda nyss så jag ska alldeles strax bege mig ner till stationen. Idag blir det en tripp in tlll staden för lite shopping (efter att ha rensat min garderob igår behöver jag lite påfyllning nu) och senare i eftermiddag blir det solning och eventuellt bad. Tummen upp på denna dag. Bara ett problem, varför gömmer sig solen bakom molnen? Inte okej.

jag har tvättat händerna tvättat händerna



Det här är oslagbart! Lika roligt varje gång.

onödig information

Om man äter ostbågar och efter ett tag tar en bit mjölkchoklad så smakar chokladen lite som mintchoklad. Om ni undrade alltså.

we wrote our names in blood



Har landat hemma igen efter en grymt mysig eftermiddag med Linda. Vi drog till ett jättemysigt bad där vi solade, badade, snackade och hade det allmänt trevligt. Det har (är fortfarande) varit en jättevarm dag vilket uppskattas mycket! Enda nackdelen är att det inte är så jättenära till något bad, men jag överlever. Det är trots allt cykelavstånd. Funderar på att gå ut och sätta mig på baksidan med en bra bok (eller möjligtvis körkortsboken men den är inte så himla rolig att läsa...). Det ska vara varmt under kvällen också så jag hoppas att jag kan lura med någon ut på en härlig kvällspromenad. Varma sommarkvällar är bland det bästa som finns!

the future is unwritten

Ny blogg. Kände för att börja på nytt lite grann. Är nyss hemkommen från en tre veckors husvagnssemester. Mysigt har det varit men det är skönt att ha kommit hem. Husvagnen har stannat i Göteborg, Kungshamn och Karlstad. Veckan i Göteborg toppar nog allt, Carin gjorde mig sällskap den veckan och vi besökte universeum, liseberg, gick på stan, åkte en tur med göteborgshjulet och så veckans höjdpunkt PIER PRESSURE! Grym dag i frihamnen blev det med massor av bra livemusik. Men som sagt, skönt att vara hemma igen. Sitter och slötittar på fotbollen och sen blir det nog dags att sova.

Note: Ostbågar och tropisk juice är inte speciellt gott tillsammans...

RSS 2.0