I will derive



Hahahahaha, så jäkla skön video! Naturhumor i mitt hjärta säger jag bara.

högskoledjungel

Jag känner mig helt lost i denna högskoledjungel! Det finns så otroligt mycket att välja på och som låter intressant. Ju mer jag läser om olika utbildngar desto mer förvirrad blir jag över vad jag ska välja. Jag hr väl en någorlunda aning om vad jag skulle vilja gå men då är frågan vart ska man gå. Plugga i Stockholm eller inte plugga i Stockholm? Jag lovar att efter SACO-mässan så kommer jag vara ännu mer förvirrad än vad jag är nu.

Bortsett från alla funderingar kring högskolor så skrev jag nationella idag. Tror faktiskt att det gick ganska bra, skrev om anonymiteten på internet och det tog ca 2 och en halvtimme av 5 totalt. Skönt att kunna vara hemma klockan 11 haha. Snart ska jag gå och fixa i ordning lite mat för senare blir det träning.

punkt

Jag har inget vettigt att säga idag punkt

lite random så där

Det blev gympa hela dan för min del igår. Började med träning vid 8 och vi fastnade i hallen till typ ett haha men det var najs. Körde bl a salto vilket jag är lite stolt över. Sen åkte jag mest hem för att äta, byta om och packa lite grejer till tävlingen. Tjejerna var grymma och slutade på en fjärde plats (0.02 poäng från bronsmedaljen, lite surt så där). Etta blev vi hopp och jag är stolt ledare som vanligt haha.

Idag vaknade jag lite på fel sida, inte okej. Började jobba vid tolv och hela förmiddagen gick inte riktigt som jag ville, det blev massa fel hela tiden, men det är sånt som händer. Sen efter lunchen (vid typ halv 4 eftersom jag käkade vid 3) så gick det mycket bättre. Sen fick jag gå hem bara för att bussarna går en gång i halvtimmen och jag precis missade en. Men det gick bra ändå.

Imorgon är det skola igen och det blir väl kul. Positivt är i alla fall att jag kommer sluta senast klockan ett på onsdag istället för tio i fyra. Och bara för att jag säger att jag inte kommer sitta och skriva uppsatsen i de fem timmarna vi har på oss kommer jag säkert att sitta tiden ut.

Och nu borde jag verkligen sova för jag är trött men jag har inte alls lust med det.

12 november

Den här veckan har jag typ inte alls gjort speciellt mycket. Höll mitt tal i svenska i onsdags, det skulle vara 4-6 minuter, mitt var 5.56 snacka om att hålla sig precis inom gränsen. Men det var lagom, hade kunnat korta ner det lite men whatever.

Idag har jag varit ledig från skolan, naaaaaajs. Men jag har jobbat under eftermiddagen/kvällen, riktigt najs faktiskt. Ska försöka komma i säng lite tidigt idag för klockan 8 imorrn är det träning igen. Jag är taggad! Tränade i onsdags utan att känna av sträckningen så jag hoppas att jag inte känner av den imorrn heller. Senare imorgon är det tävling med tjejrna, håll tummarna!

alla helgons dag








8 november

Alltså, jag hittade en film idag på när jag tävlade för första gången, runt 2001-2002 skulle jag tro, längesen vare i alla fall. Och alltså jag dog! Friståendet var så roligt, satt och grät av skratt i slutet. Så sjukt roligt hahahaha. Förmodligen kommer ingen annan förutom de som var med tycka att det var roligt men whatever, jag fick ett gott skratt. Och nästa vecka ska jag lära mina gymnaster det friståendet jag hade 2007, kommer bli ruuligt. Är för övrigt grymt peppad på att tävla själv haha, bara se till att dra ihop ett lag. På onsdag ska jag träna igen och jag gillar't.

Det har varit kallt idag och jag tycker att kyla är mysigt, men inte när man har för lite kläder på sig. Men det har varit soligt och frostigt i alla fall. Trots det så sprang tjejerna idag på träningen, starkt gjort men det var sista gången för den här terminen för det var för dåligt upplyst i spåret.

Imorgon ska jag träffa Linda och henne har jag inte träffat på jäääääääääättelänge så det ska bli naaaajs.

nananananana

Jag har gjort jättemycket de senaste dagarna känns det som. Var upp till farmor och farfar i typ tre dagar för att baka ärtbröd och det var roligt. Sen har jag börjat jobba också, tummen upp på det! Så det blev jobb i torsdags och i fredags. Var så trött i torsdags att jag somnade vid 10 men det var samtidigt tur eftersom jag gick upp klockan 5 igår.

Idag var det fint väder och pappa lurade ut mig på en långpromenad, verkligen jättelång, vi gick en mil ungefär. Jag är stolt. Fotade även massa söta hästar på vägen och jag hoppas att bilderna blev bra.

Var lite ledsen imorse att jag inte kunde gå på träningen (ja, jag har börjat träna gymnastik igen och det är helt grymt ju) för jag sträckte mig i onsdags och har haft ont de senaste dagarna. Hoppas på att kunna köra lite på onsdag igen, trist att det händer nu när jag äntligen kommit igång igen.

Och nu smsade mamma mig och sa att The Last Bounce går på tv ikväll, det måste jag se! (eller i alla fall spela in eftersom jag och pappa ska kolla på film ikväll).

So long!

tåååg

Ett halvt kilo godis och en fulladdad ipod, jag tror att denna tågresa kommer bli rätt bra.

RSS 2.0