görväln

Jag var vid Görväln igår och fotade lite. Det var jättefint och det var massa folk ute på isen som åkte skridskor och lite allt möjligt. Det enda negativa var att jag skulle tagit med mig teleobjektivet (vilket jag insåg när jag kom dit). Men det är galet soligt idag med och jag har inget att göra (jag måste plugga men det är tråkigt så jag gör det lite senare). Så nu ska jag dra till Görväln igen och nu ska jag ta med mig teleobjektivet, awesomeness!



Oredigerad bild från igår

till sandra

I lördags lovade jag Sandra att jag skulle blogga. Det tog lite tid men nu gör jag det i alla fall. Det var i alla fall galet längesen jag skrev. Det händer inte speciellt mycket roligt i mitt liv ändå. Nu har jag inget mer att skriva och jag har inte brutit mitt löfte.

So long!

sista jullovet kanske?

Jullovet har varit bra men för kort (vilket lov är inte det liksom?). Nyår firades hemma hos Jossan och det var riktigt trevligt, mycket bättre än att sitta själv hemma. Gick upp rätt tidigt dagen efter för att ta tåget upp till Järvsö. Där var det galet najs med massa skidåkning. Åkte bräda typ en halv dag, ända tills jag ramlade och gjorde illa knät. Fick åka skoter nerför backen då eftersom jag inte ville åka bräda ner. Så det blev en dags vila i husvagnen innan jag började åka igen. Kom hem igår och jag körde hela vägen hem, lite jobbigt men mest roligt.

Ångesten igår var inte nådig. Matteprov på torsdag och jag hade öppnat boken en gång under lovet. Men idag jobbade jag flitigt på matten så nu är jag snart fit for fight igen.

Träning med tjejerna idag och det gick förvänansvärt bra med tanke på att jag var ensam tränare där. Och nu börjar det nya friståendet sätta sig för de. Nu börjar vi ladda inför UT-kvalet i februari, vi vill ju till final!

samma gamla visa med vet inte vad det är för låt



Langar en låt medans jag slipar på ett inlägg om de senaste dagarna.

RSS 2.0