nu kööööör vi

Nu är flaket bokat, studentskivan bokad och mössan beställd. 19 maj är det skiva och den 1 juni springer vi ut. Fan vad grymt det kommer bli!

kväll

Jag sitter och nästintill sover framför datorn, ändå orkar jag inte gå och lägga mig. Jag är så opepp på skola imorrn så det är inte sant. Detta kan bero på att jag börjar 8.30 med labb, vem vet. Jag borde kanske sova.

hjärta


lördag

Gårdagen spenderades hemma hos Darja, vi kollade på Prison Break haha. Trevligt vare. Sen började jag äntligen med att göra om mitt rum. Jag och mamma höll på hela kvällen och vi har även hållit på idag. Det hela slutade med att jag slängde ut två möbler och tog in en fotölj. Sen har jag flyttat runt alla möbler och jag är riktigt nöjd faktiskt. Nu är det bara lite småfix kvar.

Har varit i stan med mamma idag, vi lyckades fördriva sex timmar inne i huvudstaden, fråga mig inte hur. Har i alla fall fått med mig en del nödvändigheter hem och en del annat. Nöjd är jag.

torsdag it is

Hade matteprov idag, vilket jag faktiskt helt ärligt kan säga att det förmodligen gick bra. Är dock lite sur på mig själv för att jag hoppade över en uppgift som jag egentligen kunde. Jag hatar när det kommer lätta uppgifter, jag tänker för komplicerat för att lösa såna!

Hade håltimme sen i typ två timmar. Jag och David satt och jobbade med projektet, det kommer nog bli bra det där. Så nu är våran projektplan nästan klar och den ska in på torsdag nästa vecka.

Jag träffade Sandra en snabbis efter skolan för vi skulle till pressbyrån och leta efter fanta vilda bär. Tydligen har den kommit tillbaka (glädje på hög nivå alltså) men den fanns inte på pressbyrån. Men Sandra hittade den inne i stan sen så jag måste åka och köpa sen haha.

Och nu har jag helg för jag har inga lektioner imorgon.

-

Pon and Zi är så himla gulliga


dålig dag blir bra dag?

Min dag började inte bra. När jag kom ner till stationen så var bussen jag skulle ta inställd, nästa skulle gå 55, jag började 55 bra där! Så tog jag tåget istället (efter mycket velande) detta skulle jag då inte ha gjort. Det började med att tåget stod kvar väldigt länge vid perrongen, sen åker vi i nån minut och så stannar tåget. Inte okej när man har bråttom. Så står vi där ett tag innan tåget börjar åka i snigelfart igen. Väl framme i jakan så går jag för att ta bussen men den åker självklart precis när jag kommer upp ur tunneln. Den andra bussen som står inne skulle gå 7 minuter senare. Awesome. Så jag gick från stationen istället och när jag kommer fram till busshållplatsen vid skolan så ser jag såklart 55 bussen där = jag hade lika gärna kunnat stanna och vänta på bussen istället för att ta tåget. Bra morgon det där. Jag kom en kvart sent.

Trots detta har dagen blivit ganska bra, solen har ju lyst. Hur som helst så tjuvtränade jag lite på tjejernas träning idag. Jag körde bord! Till stående dessutom, jag är lite stolt ja. Har dessutom lyckats fixa en grej till projektarbetet så jag är nöjd. Hoppas bara på att David tycker det är bra men det tror jag haha.

Imorgon har jag matte e prov, är inte jättepepp men det ska väl gå bra. Håltimme har jag också och persondatorer där jag kommer faila på läxprovet. Hej här var vi positiva!

don't look back in anger I heard you say



En seg dag idag rent ut sagt. Har trots det fått mycket plugg gjort vilket är bra, känns dock inte som att jag gjort tillräckligt. Det visar sig, det är en dag imorgon också. Borde nog ta och lägga mig hyffsat snart men jag tror inte jag kommer kunna sova. Börjar i alla fall vid 10 imorrn så det är najs.

tidig kväll

Sitter just nu och slötittar på nåt program som Darja halvt tvingade mig att kolla på haha. Vi gjorde även en överrenskommelse på fysiken idag. Vi skulle liggai sängen klockan 10 för att försöka sova, men nu är det tydligen ändrat till lite senare, ska börja göra mig iordning typ kvart över för då är programmet slut. Och jag är trött som attan så det blir nog bra att sova tidigt. Börjar tjugo i elva imorrn så ska försöka få in lite pluggtid på morgonen.

För övrigt så bara pratar alla om Sverigedemokraterna idag. Jag känner inte för att gå djupare in i detta då alla andra redan gjort det. Det kanske blir bra ändå, de andra partierna i riksdagen kanske löser det på något sätt så att SD inte blir vågmästare. Vi får väl se helt enkelt och hoppas på det bästa.

valvakan 2010

Självklart sitter jag fortfarande uppe och slötittar på valvakan. Lite halvintressant så där. Jag är ingen politisk fanatiker som är superinsatt och verkligen kan allt och vill veta allt om politiken. Nej, det jag vet om dagens politik är det jag har läst i tidningar, sett i debatter osv nu innan valet (och lite mer som man lärt sig i skolan).

Trots detta valde jag att kolla på valvakan (hade tänkt dissa den och kolla på film istället men icke). Jag har ju ändå varit med och påverkat resultatet så jag var ju nyfiken. Men nu är det ju i princip klart hur resultatet blev (de har tre distrikt kvar) och nu tror jag faktiskt att jag slutar kolla och går och sover istället. Det är trots allt skola imorrn och jag har massor att göra efter skolan!

valdagen

Jag är så där galet trött och seg som man bara är på söndagar. Inte okej egentligen för jag behöver plugga. Har idag läst ca 10 sidor i min engelskabok, har inte gjort matten och inte börjat med persondatorer. Men det är väl en dag imorgon också kanske. Nej, fy på mig att jag skjuter upp saker!

Idag är det val och jag har varit duktig tjej och gått ner och röstat. Hade lite beslutsångest där ett tag men det löste sig och det känns rätt bra ändå. Får väl se vad resultatet blir, känns lite trist så där att valvakan slutar två inatt = jag kommer ha somnat för längesen... Annars får jag väl veta vem som vann imorrn.

I fredags satt jag barnvakt åt kusinerna mina, riktigt najs vare. Vi gjorde pizza och hade det allmänt mysigt. I lördags åkte jag tillbaka till mina kusiner för att ge lite av mina utrensade kläder till Maja, hon verkade gilla de så det var bra. Kvällen spenderades framför Harry Potter med Linda, värd kväll.

Tack och hej leverpastej!

lite fint så där...

Mina halstabletter smakar hallon och det tyckte jag var lite fint så där. Sen har jag bildbrist för pappa har tagit med sig kameran, inte lika fint.

gamla studiobilder


Haha, Hoda är så himla gullig på den här bilden! Bilden är från Hodas kamera men om jag inte kommer ihåg fel så är det Simon som tagit den.


Denna bild är tagen av mästerfotografen herself: Hoda.

totalt ointressant

Okej. Nu börjar jag nog bli frisk. Idag är faktiskt första dagen jag varit hemma hela dan och faktiskt varit sjuk. Gick till skolan igår eftersom vi bara hade en lektion. Tog bilen hehe, sen fick jag skjutsa runt Darja och Deniel en stund innan jag åkte hem.

Men idag har det varit en sån där liggaisängenheladanochkollapåfilm/göraingenting-dag. Vilket är typ det jag har gjort. Har faktiskt räknat lite matte också, har ju lite att göra. Men som sagt, tror jag är på väg att återhämta mig. Dock har jag en känsla av att förkylningen kommer sitta i ett tag till...

Och jag vet att detta inlägg var ett sånt där som man verkligen vill läsa när man går in på någons blogg.

KÖRKORT!!

Bara för att jag är så bra så klarade jag uppkörningen idag! Har med andra ord fixat körkortet nu. Känns awesome!

life is good

Jag har gått och blivit sjuk. Kanske inte världens bästa tajming men livet är rätt bra ändå. Jag har äntligen lyckats få min iPod att fungera på Linux (efter x antal dagars googlande och installerande och diverse andra saker), men jag är nöjd över att ha löst problemet helt själv! (För de som inte vet och de som bryr sig så fungerar inte iTunes på Linux, därav alla försök). Jag klarade även teoriprovet idag, grymt skönt! Var helt galet nervös precis innan jag skulle avsluta provet och få mitt resultat, men det gick vägen! Håll tummarna för min uppkörning imorrn. Och som sagt, livet är ganska bra just nu.

lite dött här vaa...

Just nu är jag världens mest osociala människa, min absolut allra bästaste vän för tillfället är google (kan förklara varför senare). Det är fullt upp denna vecka, återkommer framåt helgen eller tidigare om det finns tid.

I want you to want me

Jag skrev ett inlägg igår men tydligen så kom inte det upp. Men jag har haft större problem här i livet.

Var hur som helst ledig igår och det var inte helt fel. Hade körlektion och det gick bra, bara en lektion kvar innan uppkörningen, läskigt! Det går säkert askalas ändå. Har varit ute och övat parkering idag eftersom det är det jag har svårt för. Och nu är jag seriöst nästan proffs på parkering så mycket som jag parkerat idag. Men det var inte kul att köra i rondellen vid handelsplatsen. Alldeles för mycket folk.

Var med Linda till Ikea idag också. De hade loppis utanför men den var rätt tråkig så vi gick in istället. Det var tokmycket folk men vi överlevde ändå. Men de håller ju på att bygga om så man hittar ju inte! Fast det blir väl fint när det är klart. Sen var vi hungriga och Linda ville ha en korv. Jag köpte en kanelbulle istället.

Edit: Och bara för att jag publicerade det här inlägget så kom gårdagens inlägg upp -.- men jag vet att det jag gör är sååå intressant att ni vill läsa det två gånger!

freeedaaag

Det är fredag idag och jag har varit ledig hela dan. Det har varit riktigt najs! Har förövrigt bestämt projektgrupp och projektidé till projektarbetet nu så det är bara att hoppas på att inte retorn nekar förslaget eller nåt sånt. Har haft en körlektion idag också och det gick bra. Nu är det bara en körlektion kvar innan min uppkörning, lite läskigt! Är rätt trött och seg men ska ändå ut och träffa lite folk ikväll, det kommer nog bli askalas.

RSS 2.0