höstloooooooooooov

Det var en riktigt lång dag igår. Gick upp vid halv sju för jag skulle träna gymnasik klockan 8 och det var galet roligt. Men träningsvärken jag har idag är inte att leka med, jag kan knappt röra mig, det gör ont i varenda muskel. Men det var kul och på onsdag ska jag köra igen.

Sen var det tävling igår, det var kul. Blev en silvermedalj, är grymt stolt över tjejerna! Vilket jag brukar vara efter tävlingar haha men ändå, 1:a på hopp vilket var lite otippat men grymt bra. Stolt ledare ohja, dags att ladda om inför JTC om två veckor nu.

Jag var bara hem och duschade och bytte om efter tävlingen sen åkte jag hem till min farbror på hans 40-års fest. Det var faktiskt väldigt trevligt trots att jag var rätt trött. Var hemma runt två tror jag så det har varit en riktigt seg dag idag med massor av filmtittande.

inspiration


Tagen av Mattias Klum

Jag såg ett föredrag med Mattias Klum idag. Det finns inte ord över hur fina hans bilder är, det är som pappa sa, han kan ta en bild på nästan vad som helst och bilden blir ändå jättebra. Han var rolig att lyssna på och hans bilder fina att titta på. Jag blev väldigt inspirerad både av hans bilder och av det han sa.

ännu en torsdag idag

Nu är det bara en dag kvar till lov, ska bli så grymt skönt att vara ledig trots att jag har nästintill varenda dag uppbokad. Har varit en huffsat okej dag idag faktiskt, vi fick bygga datorer i skolan och det var roligt haha.

Bakade kolakakor när jag kom hem, det är så himmelskt gott och jag har inte ätit det på evigheter, men nu minsann. Därför ska jag snart fixa en kopp te och lite kakor och sätta mig framför en film eller nåt annat roligt att kolla på.

Fredag imorgon betyder en lektion, sen ska jag möta pappa i stan och efter det blir det sista friståendeträningen inför tävlingen på lördag.

håll i mig och släpp aldrig taget

House + te + glass

Helt plötsligt så blev denna kväll lite bättre.

livet är fult du är fager

Jag har ingen inspiration och varenda gång jag börjar skriva ett inlägg ångrar jag mig och suddar allt jag skrivit. Jag tror jag börjar få en liten släng av denna höstdeppighet som finns, vilket betyder att jag för det mesta känner för att ligga i sängen och titta på gamla serier på tv och tycka synd om mig själv. Men det går väl över tillslut. Snart är det lov!

I'm hopin we can make some wishes outta airplanes



Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now


högskoleprovet

Efter en natt med lite för lite och för orolig sömn och en hel dags högskoleprov är jag helt slutkörd. Känns som att jag skulle kunna gå och sova nu typ haha. Hur som helst, har nyss rättat mitt prov och jag måste säga att jag är aningen besviken, trodde jag hade förbättrat mig mer sen förra gången jag gjorde. Dock var inte mitt förra resultat dåligt så jag ska väl inte klaga, men ändå det kändes som att det gick bättre. Men det är inte hela världen, ska göra provet i vår igen så jag får köra järnet då!

vintermys


Bild från i vintras

livet är allt bra härligt

Woho, är på toppenhumör just nu och det känns så där galet bra. Jag tyckte det var mysigt med snön idag faktiskt, men det kändes lite underligt att gå till bussen och se både rödgula löv och snö samtidigt men det var fint ändå. Nu på eftermiddagen lyser solen och det är så där härligt mysigt ute. Jag känner att jag sprudlar av positv energi nu, kärlek på denna dag helt enkelt.

vad är det här?


(ursäkta kvalitén på bilden, jag tog med mobilen)

När jag vaknade hade jag fått ett sms av Darja som skrev att jag skulle kolla ut genom fönstret. Självklart gjorde jag det och möttes av denna syn. Årets första snö. Samtidigt hör jag på radion om bussar som är inställda, lastbilar som står tvärs över vägen och bilar som ligger på rad i diket. Jag bara undrar vart vi är på väg?

ett kort inlägg

Imorgon kanske jag har lite av ett liv igen. Det betyder att jag har tid att lägga upp lite bilder som ligger och väntar på att bli uppladdade. Men man vet aldrig, det där kan ändras snabbt.

jag har senap i örat

Det har varit en ganska rolig dag idag, i alla fall så var mattelektionen rolig. Idag blev det verkligen inget gjort på matten men det är okej vissa dagar tycker jag. Så länge man ändå hänger med.

Imorgon ska jag stå på gymnasiemässan i sporthallen och förmodligen locka elever till vår skola. Det ska faktiskt bli roligt, lite omväxling under dagen så där.

Tråkigt inlägg jag vet, men så blir det ibland. Nu ska jag titta på house.

så var även denna helg slut

Jag gick faktiskt ut i lördags, tror jag var ute i ca 2 timmar. Det var rätt mysigt, fast det hade varit roligare med lite sällskap faktiskt. Och eftersom jag varit ute länge så tyckte jag att det var okej att sitta inne och sega resten av dagen, vilket jag också gjorde.

Idag, däremot, har varit en ganska produktiv dag. Jag har varit duktig och bytt däck på bilen så nu klarar den allt. Haha nej men förhoppningsvis klarar den vintern. Så i veckan ska jag åka och köpa tärningar att hänga runt backspegeln, helt klart ett måste i första bilen.

Måste även ge lite kärlek till min finfina kusin, hennes blogg hittar ni här.

bara väldigt...fint

Idag är det en sån där fin dag. När jag vaknade och gick ner i köket och tittade ut genom fönstret så lös solen på bilarna som var alldeles frostiga och termometern visade 0.5 grader. Jag har sådan stor lust att ta på mig min mysiga halsduk, en varm jacka och ett par mysiga vantar och gå ut och bara va. Lite kärlek till sånt här väder.

jag vet ett berg dit jag brukade gå det är så vackert där

Det är så sjukt skönt med helg verkligen! Känns som att jag har pluggat konstant varenda dag denna vecka (okej, inte riktigt sant). Och förhoppningsvis lönade det sig på historiaprovet idag. Dags att ladda om batterierna inför de sista uppgifterna innan lovet nu.

Annars händer det inte så värst mycket, det var insparksfest för en vecka sen och det var faktiskt riktigt roligt. Vi treor skulle vara utklädda till geeks haha, alal var väldigt fina. Det var kul ett tag åtminstonde.

Idag har jag kammat hem lite vuxenpoäng genom att fylla på spolarvätska i min bil, mycket duktigt av mig. Jag hoppas på fint väder imorgon så jag kan gå ut lite, tycker det är så mysigt att var ute när det är kallt (så länge man inte fryser).

fått en flaska i huvudet


Daniel Adams-Ray - Gubben I Lådan

10-10-10

bara för att alla andra uppmärksammar denna dag.

nu är det höst









Modell: Sandra | Foto: Jag

lite vardagligt så där

Det har varit mycket plugg de senaste dagarna. I måndags var det religionsprov och det är ju inget vi behöver prata så högt om ehe, bra gick det inte i alla fall. Spexfoto i måndags också det var kul bortsett från att halva klassen bangade och kom inte överhuvudtaget.

Idag var det fysikprov, har inte den blekaste hur det gick. Jag hoppas att det gick bra, resten av dagen var allmänt seg som vanligt efter våra tre-timmarsprov. Men vad ska man göra?

Imorgon bär det av till Stockholms Universitet, det är föreläsningar hela dan och vi ska lyssna på tre stycken som vi får välja själva. Ska vara där till 9 och kommer sluta runt 12 förmodligen, naaajs.

love the way you lie


Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie

Jag har haft den här låten i huvudet hela kvällen, men det är okej för den är rätt bra.

åh polly vad gott

Sofia tvingar mig lite att blogga, nej men hon tyckte att jag skulle göra det så jaa. Fredag idag (eller egentligen lördag med tanke på vad klockan är). En lektion som alltid på fredagar, kändes lite lagom ovärt att åka till skolan idag när vi kollade på film större delen av lektionen och sen lyssnade på en redovisning. När jag kom hem bakade jag muffins, de blev mumsiga! Borde kanske bakat bullar med tanke på kanelbullens dag på måndag men det får bli en annan dag. Har pluggat större delen av eftermiddagen och hela morgondagen ska ägnas åt plugg (i alla fall större delen), ibland äger det att gå natur. Och nej, ingen ironi där inte.

Jag borde gå och lägga mig nu, har varit uppe alldeles för länge på kvällarna den här veckan, fy åsa! Men nu är det helg så det är lite okej haha.

Och jag har polly-godisar!

00.24



Skulle ha fotat med Hoda idag men det blev inte så och det var lite synd eftersom det var jättefint väder ute. Annars så är jag nöjd för jag har pluggat nästintill non-stop hela eftermiddagen och en del av kvällen. Dessutom fixade jag ett domännamn till projektarbetet för ett mycket bättre pris än vad det var från början. Nu borde jag verkligen sova men jag är inte trött, inte okej eftersom jag har varit trött hela dan.

RSS 2.0