58 dagar

Om 58 dagar åker jag till USA, om ni undrade alltså. Kommer bli galet najs och det känns konstigt för 58 dagar är inte så mycket egentligen, känns lite overkligt. Men det betyder också att det är 58 dagar kvar till sportlovet.

ett onödigt inlägg

Har varit ledig idag, najsigt värre. Slappade typ hela förmiddagen, fast jag tvättade faktiskt och lite annat. Sen åkte jag iväg på en snabb shoppingrunda (typ en affär hahaha) innan jag begav mig till Ica för att handla. Så nu har jag mat så jag klarar mig fram till lördag.

Och eftersom jag ätit lussebullar och pepparkakor till middag två dagar i rad nu så är det dags för lite riktig middag. Magen skriker efter mat så jag ska springa iväg och börja göra köttfärssås och spagetthi, mums.

bla bla

Nu var det längesen jag bloggade igen. Julen firades hos farmor och farfar och det var första gången som i firade tillsammans med våra kusiner på pappas sida så det var najs. Är nöjd över mina julklappar också, det roligaste var att jag och Sandra gav varandra en likadan julklapp utan att veta om det hahaha. I alla fall nästa likadan.

De senaste fyra dagarna har jag jobbat. Det har faktiskt varit rätt lugnt om man bortser från nån timme igår när det var kaos för vi var underbemannade men det gick bra. Nu är jag ledig två dagar och sen jobbar jag på fredag igen.

Jag är förkyld och har varit det i över en vecka nu, det är träning ikväll men jag vet inte än om jag ska träna eller inte. Jag kanske åker dit och tittar lite (kommer väl leda till att jag tränar lite ändå haha).

mums bums

För de som inte vet så var jag med i en fototävling för ett tag sen och nej jag vann inte. Men alla som var med fick sin/sina bilder framkallde och förstorade (man betalade såklart) så idag var jag på Fotografiska och hämtade mina bilder. Helt galet vad fina de var (ja, jag måste skryta lite haha). De var mycket större än vad jag trodde men det berodde mest på att jag är dålig på att avgöra hur stort något är, jag hade förväntat mig att mina 30x40 cm bilder skulle vara mindre än 30x40 cm. Och nu känner jag att det här inte makear någon sense at all men det gör inget. Bilderna ska upp nån gång och jag är nöjd över de!

Har förövrigt blivit klar med två julklappar idag, score! Bara typ mer än hälften kvar hahaha, det är bra att jag är ute i tid. Nej men det är ju ändå tanken som räknas.

en miljon på banken men ingenting att leva för

Idag fick jag mitt skolfoto (äntligen!) och jag såg faktiskt inte helt dum ut om jag får säga det själv. Dock var det ju lite fail att halva klassen drog innan fotot och att vi som var med på fotot inte riktigt hade kommit överens om ett gemensamt tema. Men that's life och jag tyckte ändå att kortet blev rätt bra.

För övrigt så har jag historieprov imorgon och jag har pluggat ungefär ingenting. Trots detta så känns det rätt bra (jag har pluggat lite grann ändå) och jag börjar få koll på alla dessa kungar och hur de är släkt med varandra.

Imorgon är det fredag och efter provet så har jag praktiskt taget inget plugg innan jullovet börjar. Så galet najs, sen är det bara att ladda upp för sista terminen på gymnasiet kommer bli najs. Våren brukar alltid vara rolig med massor av lov och lovdagar + at jag ska till USA på sportlovet, gaaalet.

bara för att liksom

Bara för att jag var grym idag och satte rondat flickis och sträck halv.

studiedaag

Efter att ha gått runt i flera veckor med alldeles för lite sömn har jag inatt sovit hela 11 timmar, helt klart något jag behövde! Dock är jag så där galet seg som man blir om man sover mycket, tur att jag har studiedag idag.

Dagen ska ägnas åt plugg, är sista veckan med mycket plugg nu så det är lika bra att ge järnet. Senare ikväll ska jag följa med Linda på hennes dans och kolla deras uppvisning, slår vad om att jag kommer få ett sug att börja igen haha.

För övrigt så väntar jag på att det ska bli kallare ute och att solen ska kika fram så att jag kan ta med mig kameran ut för jag är sugen på vinterbilder.

ledaruppvisning från helgens läger



Vi är nog helt enkelt de roligaste ledarna man kan ha!

hej mitt vinterland

Igår lovade jag att jag Jossan och Sandra att jag skulle blogga idag, vilket betyder att det faktiskt finns folk som läser allt jag skriver.

Hur som helst så har jag varit på läger med tjejerna från igår till idag. Riktigt roligt! Mycket träning igår och sen efter att vi käkat middag så fick alla gymnaster (+ vi ledare) måla varsin mugg, är mycket stolt över min egen trots att jag råkade skriva lite fel. Sen kollade vi på Robin Hood (för att förbereda inför uppvisningen som är nästa vecka) och i slutet av filmen kom en jätteäcklig spindel men vi överlevde haha. När gymnasterna hade somnat så började vi ledare träna, vi satte även ihop några varv som vi visade för tjejerna imorse. Kul vare i alla fall.

Idag så började vi med en liten tipspromenad efter frukosten. Sen körde vi som sagt våran uppvisning och sen blev det massa träning för tjejerna. Dock gick det lite segare idag för alla var rätt trötta haha.

Har nyss varit ute med brodern min och åkt pulka, mycket roligt. Det slutade med snöbollskrig haha.

RSS 2.0